Aanbod

PRIVÉ– OF BEDRIJFSFEESTEN – RECEPTIES – PARTY’S

U geeft binnenkort een feest en u zoekt nog naar een gepaste animatie voor de receptie of als opwarmer na de maaltijd ?

Dirk kan uw receptie opluisteren door zijn stem en gitaarspel met ideale sfeermuziek op de achtergrond, of evengoed er de sfeer inbrengen op het einde van de maaltijd net voor de disco begint.

Je wil dat Dirk een song brengt welke niet op zijn lijsten staat ? Geen nood, daar kan voor gezorgd worden.

Inrichters van een feest kunnen in dit geval hun lievelingssongs toch op voorhand aanvragen zoals bv. de openingsdans van hun trouw, de song waarop de vonk is overgeslagen, de song met veel herinneringen of gewoon wat men graag hoort. De muziek, zeg maar, welke aan hun leven een nieuwe wending heeft gegeven.

Wel bij voorkeur dit graag enkele weken op voorhand laten weten want de song(s) moet(en) worden ingestudeerd.

PUBS - RESTAURANTS - CLUBS

Live muziek in horeca zaken hoeft niet altijd door meerkoppige bands met zwaar materiaal te worden gebracht.

Dirk brengt op een zeer intimistische manier de favoriete songs welke door uw klanten wordt gekozen. Het is een beetje zoals in de ‘goeie ouwe tijd’ van de jukebox; het programma wordt dan ook dikwijls als ‘the human jukebox’ omschreven.

De waaier aan gelegenheden voor een muzikaal optreden is zeer breed : het kan evengoed op Valentijnsdag in een intiem restaurant als in de typische Ierse pubs waar het publiek meestal luidkeels meezingt.

Het is zoals u zelf verkiest.

EDUCATIEF

U geeft Nederlandse, Franse, Engelse, Duitse, Italiaanse of Spaanse taalcursussen en wil eens iets anders dan de klassieke lesrooster, dan biedt Dirk een ideaal alternatief op Uw lessen.

“Spelen is de meest geliefde manier van onze hersenen om aan te leren”

Wat dacht U van een halve dag of een avond te organiseren, waarbij er liederen gezongen wordt in de taal van de cursus ? De teksten worden door Dirk gaandeweg voorgesteld en beetje bij beetje zingt iedereen mee. Dit is al vele malen uitgetest en altijd bingo.

Neem gerust contact op en dit kan op jullie instelling worden bekeken.

LIVE KARAOKE

Heeft u ooit al gedacht aan karaoke met ‘livemuziek’ ?

Iedereen kent het ‘karaoke’ fenomeen, in de jaren ‘80 uit Japan overgewaaid. Nu biedt het programma van Dirk ook de mogelijkheid dat mensen uit het publiek zelf komen zingen en dit maakt de zaak spannend en aantrekkelijk.

Er is geen plaat, mp3 of andere opname welke wordt gebruikt, maar enkel de begeleiding door Dirk op gitaar en dat is iets heel anders dan meezingen met de plaat : dit is pas een muzikale ervaring !

Dit schept altijd een zeer goede sfeer, want de andere toehoorders zijn zeer benieuwd om de vrijwilligers (al dan niet aangeduid) aan het werk te zien. Het zou ook niet de eerste keer zijn dat ‘het feestvarken’ van de avond, zelf zijn artistieke bijdrage komt leveren.

Let wel, dit hoeft niet noodzakelijk een doorlopend avondvullend programma te worden, maar het is goed om weten dat dit tijdens een optreden van Dirk altijd kan. Zijn er geen gegadigden om zelf te komen zingen dan zijn er songs genoeg welke Dirk voor jullie zal brengen.

THEMA AVONDEN

U wil een avond organiseren rond een bepaald thema ?

Thema avonden kunnen zeer uiteenlopen : van maffia-stijl tot ridder evenementen, Celtische festiviteiten tot ‘back to the sixties’, van een motortreffen tot country events. Voor alles kan aangepaste muziek worden gevonden.

Neem contact op en we bekijken dit samen.

En VERDER ...

GEluid

Afhankelijk van de gelegenheid kunnen we voor aangepast materiaal zorgen :
 • Voor kleine en grotere pubs of restaurants, om de in te nemen plaats zoveel mogelijk te beperken, voorzien we een kleine installatie vanop de plaats van het optreden. Dit kan dan draadloos worden aangesloten op de bestaande hifi installatie van het huis, zodat de klank optimaal wordt verdeeld. Indien de zaak niet over een dergelijke installatie beschikt dan zorgen wij voor de rest.
 • Voor grotere feesten kan voor materiaal gezorgd worden tot 500 aanwezigen.
 • We nemen zelf met de locatie van uw feest contact en spreken met hen verder af over het geluid.
 • Alle geluid kan dus op maat worden voorzien vanaf de huiskamer tot middelgroot podium en is dit een zorg minder voor u.

genres

Enkel met zijn stem en zijn gitaar brengt Dirk een breed assortiment in verschillende talen van de jaren 50 tot op heden waarvan je de aparte titels kan vinden onder “playlist”.
 • Engelstalig : 850 songs
 •       Rock
 •       Pop
 •       Folk
 •       Country
 •       Evergreens en Gospel
 •       Rhythm and Blues
 • Nederlandstalig : 150 liedjes
 •       Populair
 •       Kleinkunst
 • Franstalig : 100 hoofzakelijk chansons
 • Een 30–tal Italiaanse en Spaanse klassiekers